Az Őrségi Boronaház Porta
Szalafő

megközelítés

segítünk az utazásban

Térkép

Megközelítés helyben

Boronaház Fogadó
9942 Szalafő, Alsószer 15.
GPS: 46.856132, 16.375733
Telefon: +36 20 9313621
E-mail: boronahaz@boronahaz.hu

Őriszentpéter felől a Kondorfa – Szentgotthárd elágazásnál ez utóbbi irányába, nyugat felé fordulunk és a régi őriszentpéteri templom mellett elhaladva hagyjuk el a települést, majd néhány km után megérkezünk Szalafőre.
A Fogadó a Szalafő lakott területét jelző közúti jelzőtáblánál, balra található.

Megközelítés autóval

A fogadó pontos címe:
Boronaház Fogadó, 9942 Szalafő, Alsószer 15.

GPS koordináták: 46.856132, 16.375733

Telefon: +36 20 9313621
E-mail: boronahaz@boronahaz.hu

Javasolt útvonalak:

Észak Dunántúlról Szombathelyen, Körmenden át, nyugat felé a 8-as úton, ahonnan letérés Csákánydoroszlónál dél felé, Őriszentpéter irányába.

Közép Dunántúlról a 8-as főúton az előzőek szerint.

Dél Dunántúlról az M7 autópályáról:
– vagy Balatonszentgyörgytől 76-os úton Körmend felé, letérve Zalalövőre, onnan Őriszentpéteren keresztül Szalafőre,
– vagy Letenyénél az M70-es autóútra térve Tornyiszentmiklósig, onnan Lentin át Csesztreg és Bajánsenye érintésével Őriszentpéteren keresztül Szalafőre.

Dél Alföldről az új szekszárdi, vagy a régebbi solti – dunaföldvári Duna hídon keresztül, majd a Dél-Dunántúli, Zalaegerszegen átvezető utat követni.

Észak Alföldről és Észak Magyarországról Budapesten keresztül az M7-es autópályán, majd a 8-as főúton Körmenden át Csákánydoroszlóig, utána az Észak-Dunántúli ajánlott útvonal szerint.

Megközelítés vonattal, busszal

A Budapest – Győr – Szombathely útvonalon intercityvel, majd átszállás a Körmend – Szentgotthárd felé menő vonatra, ahonnan buszcsatlakozás vehető igénybe.

A Budapest – Zalaegerszeg – Zalalövő – Szlovénia útvonalon gyorsvonattal, leszállás Őriszentpéteren, ahol buszcsatlakozás vehető igénybe.

Zalaegerszegig, illetve Szombathelyig gyorsjáratú távolsági busz vehető igénybe, majd továbbutazás helyi járattal Őriszentpéteren át Szalafőre.